Inom offentliga miljöer kan det vara bra att placera ut toalettbås. När det gäller toalettbås, så finns det företag som kan hjälpa dig med detta. De heter TPG Inredningar AB. Det som de erbjuder är skärväggssystem. Dessa skärmväggar går att använda för att bygga toalettbås och de fungerar även för duschar. De går även att ha som avskärmningar för annat där det är ett måste med bra hygien.  TPG Inredningar AB har även andra bra produkter som:

  • Klädskåp
  • Värdefack och specialskåp
  • Öppna klädfack
  • Kapp- och skohyllor
  • Bänkar och kroklister

Använd skärväggsystem för dina toalettbås

För att skapa toalettbås, så välj de smarta skärmväggssystem som finns att hitta hos TPG Inredningar AB. Hos dem finns det idag två typer av skärmväggar. Vilken du ska välja, det beror på var de ska stå. Om det är till toaletter, så passar det oftast bra med deras skärmväggssystem i vattenfast spånskiva med laminat, Nevada.

De har även skärmväggsystem i kompaktlaminat, som kallas Atlantic. Detta system passar allra bäst i utrymmen där det förekommer mycket fukt, som i duschutrymmen.

Smart satsa på bås med toaletter

Om du äger en verksamhet där du vill kunna ha toaletter för besökare, kunder eller annat, så är det rätt smidigt att bygga upp bås med dessa. Enklaste sättet att göra det på är att använda ett skärmväggssystem. TPG Inredningar AB kan hjälpa dig med att ta fram en bra lösning. Deras skärmväggar är förborrade och kapade i rätt längd då du får dem samt att de är uppmärkta så att du enkelt kan bygga samman dem på egen hand.