En snygg inredningsdetalj det är en regissörsstol i teak. En regissörsstol teak kan du hitta hos Formlagret. Regissörsstolar är ju ofta det som finns på filminspelningar. Men numera finns det även de varianter du kan ha på din uteplats. De är snygga att se på samt även riktigt bekväma att sitta i. De regissörsstolar som finns hos Formlagret, de har:

  • Sits och rygg i plastväv
  • En hög resistens mot UV
  • Möjliga att fälla ihop
  • Detaljer i teak

Stolen i sig är i teak samt att dess sists och rygg är i en plastväv, som tillverkats av Ferrari. Väven i sig har det registrerade varumärket Batyline. Fördelen med denna väv är att den tål det mesta. Den är armerad samt att den har en hög resistens mot både UV och mot mögel. Skruvarna och beslagen är i rostfritt stål.

Köp regissörsstolar i materialet teak

Det är inte fel att satsa på en regissörsstol i teak, eller kanske till och med flera. Materialet teak är bra, eftersom den är hållbar. Detta träslag är naturligt fet, så det är inte ett måste att olja in den. Låter du den bara vara, så kommer den att få en vacker patina. Dock är det fullt möjligt att olja in den, om det är så att du vill att dina stolar ska behålla den färg de kommer i.

Satsa på unika utemöbler

Hos Formlagret finns det en hel del utemöbler, som är unika. Det är inte fel att satsa på trädgårdsmöbler som är annorlunda och inte kommer från ett stort möbelvaruhus. Hos Formlagret finns det soffbord, matbord, stolar, matgrupper, loungemöbler, solstolar och mycket mer.